Groepspraktijk Coranima

Groepspraktijk

voor integratieve gezondheid

Lichaam, geest en ziel

Onze visie

Coranima is niet zomaar een praktijk, het is een groepspraktijk met een  visie! Onze focus ligt op jouw totale gezondheid. Hiervoor combineren we onze verschillende specialisaties om ervoor te zorgen dat lichaam, geest en ziel terug in beweging komen.


Juist door onze persoonlijke aanpak en aanvullende zienswijzen, kunnen wij een brede waaier aan begeleiding en ondersteuning aanbieden.


Bij Coranima werken we vanuit een holistisch mensbeeld. Dit betekent kijken naar de mens in zijn geheel. Omdat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.


We kijken naar jou als uniek persoon, de situatie waarin je je bevindt, de betekenis van je klacht, je omgeving, denkpatronen, gedragspatronen,  voeding en zingeving. Kortom jij als persoon bent  meer dan de som der delen.


In onze hedendaagse maatschappij en hectische levensomstandigheden raken we soms ver verwijderd van onze kern (basisbehoeften). Niet enkel bewustwording is belangrijk, maar ook stap voor stap terug in beweging komen. Dit hoef je niet alleen te doen. Wij wandelen graag een stukje mee op jouw levenspad. Net lang genoeg tot je terug alleen verder kan.


"Een reis van 1000 mijl begint met één enkele stap" (Lao Tzu)


 

Coranima - Merkenstraat 2, 3700 Tongeren - info@coranima.be